slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
 

slide
slide

Flanel ágyneműhuzat hosszított BRISTOL szürke

2. évfolyam
Flanel ágyneműhuzat hosszított BRISTOL szürke
eredeti ár áfa 10 530 Ft
kedvezmény 6 142 Ft 58 %
4 388 Ft ÁFA
A TOP Q szürke BRISTOL hosszított flanel ágyneműhuzat egyszemélyes ágyra tartalmaz 220 cm hosszú takaróhuzatot. A flanel ágyneműhuzat 100% fésült pamut szövetből készült, így kellemesen meleg. Gombos kivitelezésű.
további információk

2007AN7264                               AITEX

   

Rendelkezésre állá:
Raktáron> 5 db
Amikor megkapja az árut, ha most rendel?
Szállítási cégek:
3 munkanapon belül elszállítjuk raktárunkból
termékkód31742
GyártóEMBA TRADE s.r.o.
Jótállás24 hónap
javasoljuk
Leírás

TOP Q szürke BRISTOL hosszított flanel ágyneműhuzat elegáns szürke árnyalatokban, fekete, piros és krémszín kiegészítésében. A színkombinációnak stílusos hatása van, és eleganciát kölcsönöz minden hálószobának! Az ágyneműhuzat futófelületét négyzetek, apró körök és különböző szélességű csíkok és hullámok alkotják. 100% fésült pamut szövetből – flanelból készült, mely meleg és kellemes tapintású. Hidegebb éjszakákra alkalmas. Tökéletes nedvszívó és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Gombos kivitelezésű. Hangolja össze ágyát és válogasson a frottír lepedőink széles kínálatából, amely illik ehez a flanel ágyneműhuzathoz.

Az ágyneműhuzatainkat a „Bizalom a textil felé” jelöléssel vannak ellátva, az OEKO-TEX® tanusítványnak köszönhetően, mely garantálja, hogy a gyártás során a környezet nem volt kitéve semmiféle mérgező vegyi anyagoknak, és nem lesz ezeknek kitéve a bőre sem.

A csomagolás tartalma:

  • 1 db 140 x 220 cm takaróhuzat
  • 1 db 70 x 90 cm párnahuzat.

Az ágyneműhuzat másodosztályú, mivel kisebb nyomtatási hibával rendelkezik az anyagon vagy nem pontosak a varrások, amelyek nincsenek hatással az ágyneműhuzat funkcionalitására. Az ágyneműhuzatra 2 év garancia van – de nem vonatkozik a már megemlített hibákra.

Az ágyneműhuzatot kifordítva és bezárva javasoljuk mosni, finom és színes szövetekre alkalmas mosószerekben. Az intenzív színek engedhetnek, ezért a termékeket mossa külön. A javasolt mosási hőmérséklet a 40 °C.
A képen látható színek enyhén eltérhetnek a valóságtól.

Top 10
Hírlevelünkkel mindig egy kicsivel többet kaphat!
Kap egy 800 Ft értékű akciós kupont  
Elsőként értesül majd újdonságainkról
Tökéletes áttekintése lesz minden akciónkról
Velünk mindig spórol
Az árengedményt nem lehet kombinálni vagy együttesen felhasználni más utalványokkal és cégkuponokkal.