Koronavírus gyorsteszt

Koronavírus gyorsteszt
-60 %
Koronavírus gyorsteszt
Koronavírus gyorsteszt
Koronavírus gyorsteszt
eredeti ár ÁFÁ-val 6 000 Ft2 385 Ft ÁFA3 615 Ft 60 %kedvezmény
Raktáron > 5 db
Szállítási cégek:3 munkanapon belül elszállítjuk raktárunkból
Kód107741Jótállás24 hónap
Az ügyfelek a héten vásároltak 2-t
Antigén teszt, amelyet saját magán végezhet el hosszú várakozás nélkül a mintavételi helyen.
további információk
Ezt a terméket a 5 ügyfelei látják

Gyors teszt az új koronavírus antigénre (SARS-CoV-2) önellenőrzés céljából. A nyálvizsgálat egy in vitro diagnosztikai teszt az emberi nyálban található SARS-CoV-2 koronavírus antigének kvalitatív kimutatására gyors immunkromatográfiás módszerrel. Az új koronavírus antigén azonosítása a specifikus monoklonális antitestek kimutatásán alapul. A termék képe csak illuszatrációs.
A termék előnyei:

A teszt időtartama 10 perc.

 • Érzékenység: 93,94%.
 • Specifikáció:> 99%.
 • A teszt nagy előnye, hogy a tesztelő egyszerűen veszi le a mintát.
 • Ez csökkenti a vírus átterjedésének kockázatát a teszt végrehajtása során. A nyálmintavétel nem jár kellemetlenséggel, mint például nyak- vagy orr-garat mintavételnél.
 • A nyál gyors és egyszerű mintavétele csökkenti a teszt elvégzéséhez szükséges időt.
 • A teszt olyan gyermekeknél is alkalmazható, akiknél a nyak- vagy orrgarat-mintavétel mindig problémás.

Mikor kell használni

 • A COVID-19 akut légúti fertőző betegség. Az emberek általában hajlamosak a megbetegedésre. Jelenleg a fertőzés fő forrása az új koronavírussal fertőzött betegek; tünetmentes fertőzöttek is fertőzés forrását jelenthetik. A jelenlegi epidemiológiai vizsgálat alapján az inkubációs periódus 1–14 nap, általában 3–7 nap. A fő tünetek közé tartozik a láz, a fáradtság és a száraz köhögés. Bizonyos esetekben orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, myalgia és hasmenés fordulhat elő.

Mire vigyázni:

 • Az új koronavírus (SARS-CoV-2) antigénes gyors tesztkészüléke (nyál által) egy akut fázisú szűrővizsgálat kvalitatív kimutatásra. A vett minta antigénkoncentrációkat tartalmazhat a reagens érzékenységi küszöbértéke alatt, így a negatív vizsgálati eredmény nem zárja ki az új koronavírus fertőzését.
 • Az új koronavírus (SARS-CoV-2) antigén gyors tesztelője (nyál által) mind az életképes, mind az életképtelen antigént detektálja az új koronavírus ellen. A vizsgálat teljesítménye a mintában lévő antigén mennyiségétől függ, és nem biztos, hogy korrelál az ugyanazon mintán végzett sejtkultúrával. A pozitív teszt nem zárja ki annak lehetőségét, hogy más kórokozók is jelen lehetnek, ezért a pontos diagnózis érdekében az eredményeket össze kell hasonlítani az összes többi rendelkezésre álló klinikai és laboratóriumi információval.
 • Negatív vizsgálati eredmény akkor fordulhat elő, ha a mintában a kivont antigén szintje alacsonyabb, mint a teszt érzékenysége, vagy ha a minta rossz minőségű. A teszt hatékonyságát nem igazolták az új koronavírus vírusellenes terápiájának monitorozásában.
 • A pozitív vizsgálati eredmények nem zárják ki más kórokozókkal történő együttes fertőzést.
 • A negatív vizsgálati eredmények nem a koronavírus fertőzés kimutatására szolgálnak, csak a SARS-CoV-2-ra.
 • A gyermekek általában hosszabb ideig terjesztik a vírust, mint a felnőttek, ami az érzékenység eltéréséhez vezethet felnőttek és gyermekek között.
 • A vírus nyálkoncentrációját nagymértékben befolyásolják olyan tényezők, mint étel, étrend, dohányzás, leheletfrissítők stb. Ezért a mintavétel előtt gondosan kövesse ezeket az utasításokat.
 • Negatív eredmény léphet fel, ha a mintában lévő antigénkoncentráció a teszt kimutatási határértéke alatt van, vagy ha a mintát rosszul gyűjtötték vagy szállították, ezért a negatív vizsgálati eredmény nem zárja ki a SARS-CoV-2 fertőzés lehetőségét, ezért víruskultúrával vagy PCR teszttel kell megerősíteni.

Ajánlott felhasználás

 • Hagyja, hogy a tesztkészülék, a minta és az extrakciós puffer szobahőmérsékleten (15-30 ° C) stabilizálódjon a vizsgálat előtt. 10 percig ne tegyen semmit a szájába, mielőtt szájon át vesz folyadékmintát, beleértve az ételeket, italokat, rágógumit, dohányt, vizet és szájvíz termékeket.
 • Töltsön elegendő nyálat a nyálcsészébe / tasakba.
 • Pipetta segítségével távolítsa el a nyálat a csészéből, és 4 csepp nyálat vigyen az extrakciós csőbe.
 • Távolítsa el az extrakciós csövet és az extrakciós puffertartályt, távolítsa el a puffer palack kupakját, és az összes extrakciós puffert töltse be az extrakciós csőbe.
  • Távolítsa el a fúvókát, és rögzítse az elszívó csőhöz, finoman függőlegesen rázva körülbelül 5 másodpercig, hogy a nyál jól összekeveredjen az extrakciós pufferrel.
  • Hajtsa félbe az elhasznált poharat / táskát és műanyag zacskóban dobja ki orvosi hulladékként a helyi előírásoknak megfelelően.
  • Vegye ki a vizsgálati eszközt a lezárt fóliatasakból, és használja a lehető leghamarabb. A legjobb eredmény érdekében a fóliatasak kinyitása után azonnal végezze el a tesztet. Helyezze a vizsgálóberendezést tiszta és vízszintes felületre.
  • Helyezzen 3 függőleges minta cseppet a vizsgálati eszközbe, és indítsa el az időzítőt.
  • Eredmény 10-20 perc múlva lesz. A tesztet ne értékelje 20 percnél később.

Eredmény

 • Pozitív: Két piros vonal jelenik meg. Egy piros vonal jelenik meg a kontroll területen (C), és egy piros vonal a teszt területen (T). A színárnyalat változhat, de a tesztet pozitívnak kell tekinteni, ha csak halvány vonal is van jelen.
 • Negatív: Csak egy piros vonal jelenik meg a kontroll területen (C), és egy sem a teszt területen (T). A negatív eredmény azt jelzi, hogy a mintában nincsenek új koronavírus részecskék, vagy a vírusrészecskék száma kimutatható tartomány alatt van.
 • Érvénytelen: Nincs piros vonal a kontroll területen (C). A teszt akkor is érvénytelen, ha van vonal a teszt területén (T). Az elégtelen mintamennyiség vagy a helytelen eljárási technikák a legvalószínűbb okai a kontroll terület meghibásodásának. Ellenőrizze a vizsgálati eljárást, és ismételje meg a tesztet egy új vizsgálati eszközzel. Ha a probléma továbbra is fennáll, azonnal hagyja abba a tesztkészlet használatát, és lépjen kapcsolatba a helyi forgalmazóval.

Az antigénteszt működése (használati utasítás)
Ne nyissa ki a táskát, amíg nem áll készen a tesztelésre.

 1. Csomagolja ki a dobozt. Hagyja a tesztpatront a csomagolásában.
 2. Tegyen hozzá körülbelül 2 ml nyálat a papírzacskóba.
 3. Pipettával vegye ki a tasakból, és ürítse ki a pipettát egy kémcsőbe.
 4. Tegyen puffert a csőbe, zárja le és keverje össze.
 5. Vegye ki a tesztpatront a csomagolásából, és helyezze tiszta, sima felületre.
 6. Pipettával szedje ki a mintát a csőből, és cseppentsen 3 cseppet a lyukba. Ne csöpögjön oda, ahol az eredmény megjelenik a patron helyzetének C és T csíkján
 7. Várjon 15-20 percet
 8. Eredmények: Csíkok a tesztkazettán.
  Csík a C és T pozícióban-pozitív,
  Csík a C pozícióban -negatív,
  Csík a T pozícióban érvénytelen vagy nincs csík.

leírásTechnikai paraméterek
Ez a webáruház a helyes működés érdekében süti fájlokat tárol. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön elfogadja a használatuk feltételeit. Értem
Hírlevelünkkel mindig egy kicsivel többet kaphat!
Kap egy 800 Ft értékű akciós kupont
Elsőként értesül majd újdonságainkról
Tökéletes áttekintése lesz minden akciónkról
Velünk mindig spórol
Az árengedményt nem lehet kombinálni vagy együttesen felhasználni más utalványokkal és cégkuponokkal
.