Mikroplüss párnahuzat 70x90 cm DENTON lila

Mikroplüss párnahuzat 70x90 cm DENTON lila
-67 %
Eladás
eredeti ár ÁFÁ-val 4 500 Ft1 485 Ft ÁFA3 015 Ft 67 %kedvezmény
Raktáron > 5 db
Szállítási cégek:3 munkanapon belül elszállítjuk raktárunkból
Kód32585Jótállás24 hónap
Az ügyfelek a héten vásároltak 2-t
Párnahuzat mikroplüssből 70 x 90 cm-es méretben DENTON lila tejes 70 x 90 cm nagyságában lágy mikroplüssből készült, amely kellemesen melegít. A párnahuzatot az alábbi mikroplüss ágyneműhöz ajánljuk: DENTON lila. A zárás típusa villámzár.
további információk
Ezt a terméket a 5 ügyfelei látják

A mikroplüssből készült DENTON lila párnahuzat remekül egészíti ki mikroplüss DENTON lila ágyneműjét. Alkalmas azonban jelenlegi ágyneműje kiegészítésére is. Modern lila és rózseszínes-lila tónusokban játszik, melyet szürke, fekete és fehér színek egészítenek ki, s feldobják ezzel hálószobáját. A huzat mintázatát különböző szélességű sávok és geometriai alakzatok adják, melyek ecsetvonásokat idéznek. A mikroplüss párnahuzat komfortos villámzárral van ellátva. A párnahuzat 100% poliészterből - mikroplüssből készült, mely lágyabb a többi műszálnál. 

Ágyneműhuzataink a "Bizalom a textíliákban" megjelölést viselik az OEKO-TEX® tanusítványnak köszönhetően, gyártásuknál igazoltan semmilyen toxikus vegyszert nem használtak fel, mely károsíthatná a környezetet, vagy veszélyt jelenthetne bőre számára.

A csomag tartalma:     

  • 1 db párnahuzat 70 x 90 cm

Fajsúlya: 220 g/m2

A huzatot kifordítva javallott mosni, begombolt állapotban, lágy és élénk színű anyagok tisztítására alkalmas mosószerben. Mivel az élénk színek engedhetnek, javasolt külön mosni a terméket.Az ajánlott mosási hőmérséklet 30 °C.
A fotón feltüntetett színek árnyaltban eltérhetnek a valóságtól.

leírás
Ez a webáruház a helyes működés érdekében süti fájlokat tárol. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön elfogadja a használatuk feltételeit. Értem
Hírlevelünkkel mindig egy kicsivel többet kaphat!
Kap egy 800 Ft értékű akciós kupont
Elsőként értesül majd újdonságainkról
Tökéletes áttekintése lesz minden akciónkról
Velünk mindig spórol
Az árengedményt nem lehet kombinálni vagy együttesen felhasználni más utalványokkal és cégkuponokkal
.