Thermo HERO szett szürke

Thermo HERO szett szürke
-75 %
Eladás
Thermo HERO szett szürke
Thermo HERO szett szürke
Thermo HERO szett szürke
Thermo HERO szett szürke
Thermo HERO szett szürke
Thermo HERO szett szürke
KódS_0228913Jótállás24 hónap
További információ
Az ügyfelek a héten vásároltak 2-t
Az uniszex Thermo HERO termoalsó szettett a férfiak és a néoik is egyaránt használhatják sportoláshoz vagy a napi tehendők elvégzéséhez. Az uniszex thermoalsó szett szürke színű és egy hosszúujjú pólót, valamint egy nadrságot tatalmaz.
további információk
Hogyan határozzák meg a méretet
Ezt a terméket a 5 ügyfelei látják

A kétrészes Thermo Hero szürke szett alkalmas férfiaknak és nőnek egyaránt.  Ideális sportolóknak, de kitűnően alaklmas a sétákhoz vagy kültéri munkákhozz is. Ez a funkcionális alsónemű szett idomul minden testalkathoz, védi a test hőháztartását, ezért alaklmas, az öltözék legalsó rétegének. Nagy mértékben elasztikus,  szárazabban tarja a testet azáltal, hogy biztosítja az izzadság elvezetését. A készlet  egy elasztikus nadrágot és egy hosszúujjú pólót tartalmaz. Anyaga puha, rugalmas, és minimális mennyiségű varrást tartalmaz, ezért  szabadon mozoghat benne.  Következő előnye,  hogy gyorsan szárad, ezért a testhőmérsékletet szintén tartja mindenféle időjárásban. Az integrált zónái biztosítják a nedvesség elvezetését, ezek sötét színnel vannak kijelölve a térden, a mellkason és a póló ujjain. Ez a termoalsónemű nagyon kényelmes, kellemes a testnek javítja a bőr mikroklímáját, ezzel hozzájárulva  az elégedettségéhez és szervezete  nyugalmához.

Felhasználása: Mindenenemű aktivitáshoz az egész év folyamán- síelés, téli turisztika, halászat, sátorozás, motosportok,futás, munkához vagy otthoni viseletként.
Színe: szürke
Anyagösszetétel:100% poliészter.

Az ajánlottmosási hőmérséklet 30 °C . Nem ajánlott öblítőszer használata.
A fotón feltüntetett színek árnyalatban eltérhetnek a valóságtól.

leírás
Ez a webáruház a helyes működés érdekében süti fájlokat tárol. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön elfogadja a használatuk feltételeit. Értem
Hírlevelünkkel mindig egy kicsivel többet kaphat!
Kap egy 800 Ft értékű akciós kupont
Elsőként értesül majd újdonságainkról
Tökéletes áttekintése lesz minden akciónkról

Velünk mindig spórol
Az árengedményt nem lehet kombinálni vagy együttesen felhasználni más utalványokkal és cégkuponokkal
.